SHR лазерна епилация

SHR епилацията е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване

SHR епилация – нова революция в лазерното обезкосмяване! SHR епилацията е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване, благодарение на който можете да се радвате на прекрасна кожа.

Тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фотоепилация.

Безболезнена, дълготрайна, безопасна. Може да се прилага и през лятото

Традиционните лазерни или IPL технологии използват кратки импулси на около 2-300 милисекунди, прилагащи огромно количество енергия (12-120 Joule) на един квадратен сантиметър. Енергията се транспортира до корена на косъма чрез меланина, където се произвежда топлина от 65-72° по Целзий. Енергията достига до основата на космения фоликул единствено чрез меланина. Но кожата и червените кръвни клетки имат подобен коефициент на поглъщане като меланина и следователно, също усвояват високите нива на енергия, произведени от лазерните и IPL технологии.

Кои са недостатъците на по-старите технологии, различни от SHR

Конвенционалните технологии, различни от SHR, просто пренасят енергията чрез меланина до космения фоликул.

SHR технологията, от своя страна, използва меланина като проводник само частично (50%), внимателно пренася енергията през кожата и чрез меланина достига до космените фоликули.

По-бавният, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване

Изследванията показват, че по-бавният, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване, отколкото са високите и кратки нива на енергия.

Следователно, при SHR технологията енергията е преминала през тъканта няколко пъти (In Motion) с ниска концентрация на енергия, но голяма честота на повторения (до 10Hz, т.е. 10 пъти в секунда) и благодарение на получилия награда за иновации накрайник, на три дълбочини на вълната едновременно.

Някои клиенти сравняват усещането с масаж с топли камъни

SHR е революционен подход, основаващ се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин косменият фоликул се нагрява до нужната степен, но без болка! Някои клиенти го сравняват с масаж с топли камъни.

Епилация, която комбинира различни дължини на вълната

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *