RF (радиочестотен) лифтинг за тяло

Антицелулитна, отслабваща и стягаща процедура RF/Радиочестотен лифтинг RF e иновационен подход в ремоделирането на тялото, с отслабващ и стягащ ефект на кожата след диети. RF Радиочестотен лифтинг тяло е подходяща процедура за стягане след бременност, цялостно подмладяване на третираните зони. RF лифтингът стимулира образуването на колаген, който е изключително важен за еластичността, младостта и здравината на кожата. Това е неинвазивен метод, който въздейства в дълбоките дермални слоеве с помощта на радиочестотно излъчване. Радиовълните с ниска честота преминават през епидермиса и активират своето действие в дермата. Топлинният ефект възстановява синтеза на еластин и колаген, увеличава обмяната на веществата, повишава тонуса на кожата, и премахва целулита. Процедурата е приятна, усеща се леко затопляне.

Радиочестота (RF) e технология, използвана в естетичната индустрия поради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата.

Каква е продължителността на лечението и колко процедури са нужни за постигане на видим резултат?

Продължителността на лечението варира в зависимост от третираната област – около 15-30 мин. Броят на необходимите сесии е променлив и зависи от състоянието на всеки пациент, но се счита, че е необходимо между 8-12 терапии. Препоръчва се да се избягва излагането на слънце и солариум в следващите 48 часа.

За постигането на оптимален ефект, може да се съчетае с Кавитация.

Терапията е подходяща за мъже и жени.

RF ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:

Стягане на кожата;

Повърхностно и дълбочинно елиминиране на стрийте;

Подобряване на кожната еластичност и блясък;

Подмладява и освежава кожата

;Стимулира производството на колаген и еластин;

Стимулира дейността на клетката;

Прибира коремната област след раждане.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *