Purlés – Френска иновативна козметика

Purlés отразява богатството на природните ресурси, които ни заобикалят. Церемониите за професионална употреба представляват източник на нежна и същевременно изключително ефективна грижа за кожата, извършена в козметични салони и разкрасителни, лечебни или спа центрове. Естествено продължение на тази грижа са продуктите, предназначени за домашна употреба.Те имат за цел да завършат пълната грижа за кожата. Лабораторна прецизност и съвременна технология, съчетани с магията на аромати, съблазняващи сетивата, представлява същността на Purlés, която гарантира невероятно красив резултат. Ежедневната грижа с продуктите на Purlés е церемония, която ви приближава до съвършенството. Открийте тайните на съкровищата на Purlés. Посъветвайте се с вашия козметик за подходяща грижа, съобразена с индивидуалните нужди на вашата кожа

Френска иновационна лаборатория

Козметиката на марката Purlés се разработва във френска лаборатория, в съответствие с най-високите производствени стандарти – 80% от продуктите се произвеждат във Франция и 20% в Испания. Нейното създаване е плод на дългогодишен научен опит, точен контрол на качеството, както и независими дерматологични тестове. Система за задълбочени анализи, съчетани с технологични иновации, гарантират най-високо качество, ефективност и най-доброто представяне на продукти на марката Purlés. Удовлетворението на нашите клиенти и грижата за тяхната безопасност са от първостепенно значение за нас.

Гамата от продукти на Purlés непрекъснато се развива и обогатява с нови линии, които се основават на най-новите постижения в естетичната медицина, като химически пилинг, пептиди, ретинол. Линията от мезококтейли, допълнена с революционна домашна грижа, е интензивна терапия, която от една страна се бори с негативните ефекти от времето, а от друга страна гарантира оптимален отговор на индивидуалните нужди на кожата. Иновативни формули на химически пилинги, гарантират ефективно ексфолиране с високо качество. Специалното внимание към качеството на веществата вложени в продуктите прави козметиката на Purlés най-доброто средство в ръцете на квалифицирани професионалисти. Това е най-добрият избор от професионална козметика за салони за красота, клиники и разкрасителни центрове.

Можете да поръчате продукти на https://estetikata.com/produkt-kategoriya/purles/

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *