PLASMAGE е новата концепция за постигане на СЪВЪРШЕНСТВО!

Неоперативна блефаропластика – БЛЕФАРОПЛАЗМА –  бъдещето ТУК и СЕГА!

Апаратът е базиран на плазма-технология. Първата патентована фракционирана плазма, производство на италианската компания BRERA. Плазмата е четвъртото състояние на материята след твърдо, течно и газообразно. Плазмата е йонизиран газ, съставен от йони и електрони, който е общо електронеутрален. Генерирания плазмен заряд въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. Получава се сублимация /директно преминаване на веществото от твърдо, директно в газообразно състояние/ на повърхностния слой на кожата. Има значително биоревитализиращо действие върху обработваната зона и околните тъкани.

PLASMAGE работи в широк спектър на действие при всеки тип кожа, като дава възможност за изключителна прецизност при обработване на зоните, както и работа с различни програми и протоколи: 

Блефаропластика
Фини бръчки около очите
Баркод и състаряване около устата
Белези от акне
Брадавици
Лентиго
Белези, келоиди
Стрии
Бръчки
Фиброми
Ксантелазми
Невуси
Tелеангиектазии
Ангиома
Дисхромия

Изключително добри резултати се постигат в зоната около устата и очите – за лифтиране и отстраняване на излишната кожа на клепача –  неоперативна блефаропластика или още наричана блефароплазма! 
Процедурата е подходяща както за мъже, така  и за жени. Предимствата са , че методът е сигурен, точен, неинвазивен, бърз, с кратък период за възстановяване, без нужда от анестезия, без кървене и без синини. Изглаждат се и бръчките тип „пачи крак“ и „баркод“.

 Неоперативна Блефаропластика

Предварително (30-40 минути преди процедурата) се слага обезболяващ крем, самата сесия трае около 15 минути. Кортизонов крем се прилага в следващите 3 дни, заедно със слънцезащита и слънчеви очила. Не са необходими други медикаменти. Крустите (коричките) падат за около 7-15 дни. Финалният резултат е видим 6-8 седмици след процедурата. Зоната е изцяло освежена и лифтирана.Трайността на процедурата с средно 3 години, препоръчва се поддържаща процедура веднъж годишно за удължаване и поддържане на резултатите.Незабавен видим резултат след само една процедура, съчетан с комфорт за клиента!

Премахване на доброкачествени образувания

Бърз и много щадящ метод за прмахване на образувания с минимален дискоморт. Без рецидив. Без риск от пренасяне.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *