OxyGeneo- супертерапията, съчетаваща в себе си 3 процедури

  • Мощен съюзник в борбата със стареенето
  • Видим ефект срещу пигментните петна
  • Стяга разширените пори
  • Подобрява доставката на кислород и хранителни вещества към клетките
  • Видим ефект още след първата процедура

Какво представлява OxyGeneo?

Тази процедура обединява 3 отделни терапии, като ефектът от нея е забележим още след първото посещение в салона. Технологията успява да съчетае в себе си 3 ефекта- ексфолиация, оксигенация и инфузия на активните съставки. Резултатът, който наблюдаваме е освежена кожа, подобрен тургор, намалени фини линии и видимо подмладено лице. Успехът на технологията се дължи на няколко фактора. Използва се таблетка, съдържаща сода бикарбона и лимонена киселина- когато съставките от таблетката осъществят контакт с активния гел на повърхността на кожата, се осъществява химична реакция. Твърдата повърхност на таблетката се трансформира в абразивна паста и осъществява своя ексфолиращ ефект. Паралелно с това се осъществява химична реакция, при която се увеличва насищането на тъканите с кислород. Микроциркулацията в обработваната зона е повишена, а клетъчният метаболизъм- чувствително подобрен.

Работим с два вида активен гел- NeoRevive и NeoBright.

NeoRevive включва в състава си хиалуронова киселина, пептиди, ретинол, рибоза, масло от семена от нар, токоферол ацетат, аскорбил палмитат. Ефектът е стегната и изгладена кожа, изравнен тен, видимо подмладяване.

NeoBright е разработена, за да се бори с хиперпигментациите от различен произход. Формулата включва азелаинова киселина, коджикова киселина, ретинол, магнезиев аскорбил фосфат, шипково масло, токоферол, хиалуронова киселина. След употребата на гела постигаме изсветляване на тена, заличаване на пигментациите и регенерация на увредената от слънцето кожа.

Как протича една процедура?

Първо почистваме кожата с мицеларна вода/лосион и измивен гел, тонизираме я, след което преминаваме към същинската част. Според третирания проблем, нанасяме активен гел NeoRevive или NeoBright, който влиза в взаимодействие с капсулата от накрайника на уреда. Може да усетите леко щипене или парене. Следва вибрационен масаж на лицето, който допълнително увеличава абсорбцията на активните съставки от козметичния продукт. Масажът се осъществява чрезспециален накрайник и е изключително приятен за клиента. По желание процедурата може да се съчетае с радиочестотен лифтинг- по този начин засилваме ефектът на стягане на лицевия контур, понеже радиочестотата допълнително стимулира производството на колаген в тъканите. Процедурата е подходяща за всички типове кожи, дори за по- чувствителни.

Колко сеанса включва един курс?

В зависимост от проблема- между 4 и 6 сеанса. Продължителността на всеки един е между 45 и 60 минути. Добре е да има интервал от поне седмица между 2 посещения. Цената е 120лв/процедура. При предплащане, ще получите допълнителна отстъпка. Може да се възползвате и от специална цена, ако изберете да съчетаете с радиочестотен лифтинг.

Има ли проивопоказания?

Не се прилага този тип процедура върху открити рани, слъневи и термични изгаряния и дерматози, както и при инфекциозни заболявания в активна фаза.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *