МИНОКСИДИЛ – ЕДИНСТВЕНОТО ОДОБРЕНО ЛОКАЛНО ЛЕЧЕНИЕ НА КОСОПАДА

Косопадът или алопецията е често срещано състояние, което засяга различни хора, независимо дали по естествени или други причини. Той може да засегне и двата пола. Обикновено човек има около 100 000 косъма на главата си и всеки ден губи около 50 до 100 от тях. Количеството на загубата на коса варира и може да бъде по-очевидно при тези с дълги прически. 

Всяка коса преминава през естествен цикъл на растеж, почивка и падане. Растежът  зависи от генетиката, възрастта, храненето, метаболизма и начина на живот. Цикълът обикновено произвежда повече косъмчета, отколкото ежедневно падат, но при промяна в него може да настъпи и по-силна загуб

Косопадът или алопецията е често срещано състояние, което засяга различни хора, независимо дали по естествени или други причини. Той може да засегне и двата пола. Обикновено човек има около 100 000 косъма на главата си и всеки ден губи около 50 до 100 от тях. Количеството на загубата на коса варира и може да бъде по-очевидно при тези с дълги прически. 

Всяка коса преминава през естествен цикъл на растеж, почивка и падане. Растежът  зависи от генетиката, възрастта, храненето, метаболизма и начина на живот. Цикълът обикновено произвежда повече косъмчета, отколкото ежедневно падат, но при промяна в него може да настъпи и по-силна загуба.

Foligain е марка, специализирана в грижата за косата и скалпа, която предлага продукти за стимулиране на растежа на косата, подобряване на космената структура и намаляване на косопада. Марката е позната с иновативни формули, базирани на научни изследвания и доказани съставки. Със своите отличителни характеристики и ефективност, Foligain е станала популярен избор сред хората, търсещи решения за проблеми с косата.

Отличителни характеристики на марката Foligain:

  1. Научно обосновани формули: Всички продукти на Foligain се разработват, базирайки се на актуални научни изследвания и клинични тестове. Марката активно търси най-новите достижения в областта на косопада и грижата за косата, за да предложи иновативни и ефективни решения.
  2. Ключови съставки за стимулиране на растежа на косата: Продуктите на Foligain съдържат важни съставки като миноксидил, трикоген, биотин, кофеин и други, които помагат за стимулиране на растежа на косата, подобряване на космената структура и укрепване на косата.
  3. Продукти за различни нужди: Марката предлага широка гама от продукти, отговарящи на различни нужди на клиентите. Включват се продукти за жени и мъже, шампоани, топикси, серуми и други, които се насочват към проблеми като косопад, тънка коса, раздвояване на краищата и други.
  4. Качество и безопасност: Foligain се гордее с качеството и безопасността на своите продукти. Те са произведени в съответствие със строги стандарти и съдържат висококачествени съставки, които са клинично тествани и одобрени.
  5. Неинвазивност и удобство: Множеството продукти на марката предлагат неинвазивни и удобни решения за грижа за косата. Без необходимостта от хирургични процедури или други инвазивни методи, потребителите могат да се възползват от продуктите на Foligain удобно и лесно у дома.

Популярни продукти на марката Foligain:

1. Foligain Мъжки разтвор против косопад с миноксидил 5%: Този разтвор е специално разработен за мъже и съдържа 5% миноксидил, който е одобрен от FDA за стимулиране на растежа на косата. Разтворът може да се прилага директно в зоните с косопад и да помогне за увеличаване на броя на космите и укрепване на косата.

2.Foligain шампоан против косопад за жени: Иновативен шампоан за регенерация на косата с 2% Trioxidil® и биоактивни съставки , предназначени да третират косопада и да подобряват здравето на скалпа.

3. Foligain регенениращ шампоан против косопад за мъже : Иновативен шампоан за регенерация на косата с 2% Trioxidil® + ДХТ блокери, предназначени да третират косопада и да подобряват здравето на скалпа при мъжете.

4.Foligain серум против косопад с 12% Трихоген: 

Трихогенът спомага за засилване растежа на косата и ефективно блокира дихидротестостерон  (DHT)

Спомага за укрепване и жизненост на косата. Косата и скалпа се зареждат с ключови хранителни вещества – комплекс с ДХТ блокери, биотин, специално подбрани витамини, плюс мощни билки и екстракти за цялостно укрепване и плътност  на косата. Косата бързо се възстановява при редовна  употреба и се предотвратява по-нататъшната загуба на коса.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *