EcoSpa Professional – НОВОТО ЛИЦЕ НА НАТУРАЛНАТА КОЗМЕТИКА

EcoSpa е ново поколение козметична линия, чието създаване е вдъхновено от българските традиции в съчетание с модерните технологични достижения на 21 век. Ние използваме иновативни активни съставки от естествени източници, следвайки пътя на природата към красотата.

  • Еко продукти със селектирано качество и високо съдържание на активните съставки
  • Оцветителите, ароматите и консервантите са от хранителната промишленост
  • Само висококачествени пресовани олиа
  • Внимателно селектирани материали за опаковка и съхранение на продуктите
  • Некултивирани, ръчно рани билки от екологично чисти райони на България

Част от специалните активни съставки, които се влагат в продуктите са Yogurtene® BalancePhytosphingosineGluCare® Sвода от ЛипаРозова вода.

ЕкоСпа следва концепцията „Clean Beauty”. Търсенето на здравословни и екологични продукти превзема козметичната индустрия. CLEAN BEAUTY концепцията предполага :Безопасност за здравето, нетоксични съставки;Безопасност към природата – да не замърсява водата, да щади растенията, да е неутрална към климата;Етика – без тестове върху животни;Прозрачност на съставките за обикновения клиент.Clean Beauty е тенденция, водена от начина на живот, произтичаща от факта, че потребителите все повече осъзнават как да се грижат за себе си и за планетата. Това не е прищявка. Това е макро тенденция, която все повече се разраства.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *