Beauty ExpertЛуксозна, анти-ейдж професионална марка за грижа за кожата, която използва най-новите и модерни иновации за формулиране на козметични продукти и терапии.

Beauty Expert

Луксозна, анти-ейдж професионална марка за грижа за кожата, която използва най-новите и модерни иновации за формулиране на козметични продукти и терапии.

Beauty Expert е луксозна, анти-ейдж професионална марка за грижа за кожата, която предлага превантивни и подмладяващи процедури и продукти. Beauty Expert е създадена, за да обедини заедно науката за красотата с естествената грижа за кожата. Най-новите и модерни иновации в разработването на активни съставки се прилагат върху екстракти с натурален произход, науката се обединява с природата за да се създадат безопасни и ефективни методи за запазване и възстановяване младостта на кожата. 

БютиЕксперт следва концепцията „Clean Beauty”. Търсенето на здравословни и екологични продукти превзема козметичната индустрия. CLEAN BEAUTY концепцията предполага :

  • Безопасност за здравето, нетоксични съставки;
  • Безопасност към природата – да не замърсява водата, да щади растенията, да е неутрална към климата;
  • Етика – без тестове върху животни;
  • Прозрачност на съставките за обикновения клиент.

Clean Beauty е тенденция, водена от начина на живот, произтичаща от факта, че потребителите все повече осъзнават как да се грижат за себе си и за планетата. Това не е прищявка. Това е макро тенденция, която все повече се разраства.

БютиЕксперт и този път покри стандартите за международен сертификат за Добра производствена практика. Оценките бяха „отличен“ по всички показатели.

GOOD MANUFACTURING PRACTICE (GMP) е система от принципи и правила, които гарантират правилното протичане на всеки етап от производствения процес, гарантирайки качествен краен продукт.

Прилагането на GMP навлиза широко и в производството на храни, козметични продукти, ветеринарни препарати, биотехнологии, компютърна техника и др. Целта на GMP сертификата е да се гарантира, че продуктите от всяка партида имат еднакви качества.

Всички продукти са медицинско ниво на ефективност с бързи измерими резултати, с луксозно усещане, поради добавеното 24К злато. Биотехнологичните съставки са базирани на технологията Cosmetic Dron (гледайте видео) и всеки има своята цел и мисия да коригира и да доведе до резултати.

24K ЗЛАТНА ЛИНИЯ –  ПОВДИГАНЕ И СТЯГАНЕ

  • Подобрява структурата на кожата;
  • Възстановява еластичността и подобрява плътността на кожата;
  • Незабавен  ефект на повдигане и попълване на бръчки.
  • Контурът на лицето е по-стегнат 
  • Високотехнологичните пептиди, видимо повдигат кожата.

Цел: Отпуснат контур и превенция срещу загуба на еластичност.

Мисия:  Възстановяване на еластичността и подобряване на плътността на кожата.

КЛЕТЪЧНА ЛИНИЯ

Магнитна детокс терапия и клетъчно обновяване. Формулите включват комплекс от хексапептид-8, минерали, ензими и клетъчни вещества и колаген. Терапията помага за елиминиране на токсичността от кожата, което е причина за бръчките и засилва процеса на обновяване на клетките. Подхранва и доставя липидни вещества на сухата кожа.


Цел: Тънка, суха и зряла кожа

Мисия: Създава плътност и обем на кожата. Активира епидермалните стволови клетки за анти-ейдж защита.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *