bB GLOW – Перманентен Фон дьо тен

Мечтали ли сте за по-дълготраен BB крем? 

Какво ще стане, ако ви кажем, че има начин да получите естествено блестящ и гладък тен, без ежедневното поставяне на грим?

Да, всичко това е възможно благодарение на иновативната корейска козметология, която създаде продукт – не само безопасен, но и полезен за кожата ни.

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

Първоначално, провеждаме консултация, за да изясним очакванията на клиента от процедурата, резутатите, които желае да постигне и дали може да ги реализираме с терапията BB Glow. Ако отговорът е положителен, пристъпваме към самото изпълнение.

Кожата се дегримира, а след това се почистват мъртвите епидермални клетки според типа кожа. По този начин подготвяме кожата за максимално проникване на BB серума.

След подготовка на кожата започва същинската процедура с приложен BB серум.

Има 3 нюанса ампули на BB крем – леки, средни и тъмни. Избира се най-подходящият и се нанася тънък слой от кремообразната ампула върху лицето. Ампулите съдържат специалната формула с мезокомплекс Метриген Мезо ББ.

Един от най-ефективните начини да се нанесе този невероятен микс съчетаващ растителни екстракти от японски растения, витамини и хиалуронова киселина е с клиничния микронийдлинг.

Използва се апарат за микронийдлинг с финни нано игли, които са по-тънки от косъма на косата. За осигуряване на достатъчно покритие на кожата се използват около 5-10 мл. крем-ампула ББ. След проникване, серума BB Glow, се адаптира кък кожата и придава сияен вид.

Деликатните области, като носа и очите, се нуждаят от повече внимание, тъй като кожата е по-неравна и обикновено има повече проблеми – зачервяване и тъмни кръгове под очите. Терапевтът минава многократно през тези области, за да им обърне по-специално внимание и грижа.

Усещането по време на процедурата наподобява „пясъчна хартия, която леко се разтрива върху кожата“.

КАКЪВ Е ЕФЕКТЪТ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Лекият камуфлажен грим е подходящ за всеки тип кожа. Неговата мисия е да изсветли пигментацията, заличи следите от акне, свие порите, изглади неравномерния тен.

В допълнение, самата процедура микронийдлинг стимулира производството на колаген и еластен. При процеса на извършване на процедурите се ускорява циркулацията на кръвта, което води до намаляване на обема на мастния слой и тъканите на лицето се насищат с кислород.

С тази процедура ще забравите козметиката за дълго време и ще имате възможността да инвестирате времето, което отделяте за гримиране в други приятни занимания!

ПРЕЗ КАКЪВ ПЕРИОД СЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРАТА?

Препоръчват се 3 процедури през две седмици за максимален резултат.

КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

Ефектът от 2-3 процедури се запазва за една година.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА ОТ ПРОЦЕДУРАТА?

  • Няма сезонни ограничения
  • Подходяща е както за женска, така и за мъжка кожа
  • Предотвратява излишния синтез на меланин под въздействието на UV лъчите
  • Не запушва порите за разлика от обикновените тонални основи или BB кремове.
  • Предотвратява оксидация, предизвикана от стрес върху кожата
  • Билковите съставки засилват регенериращи свойства и оказват чудесен антибактериален ефект
  • Няма възстановителен период – максимално щадяща за кожата и тъканите

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *