MISOLI Moist Moment Hydrogel Eye Patches

45.00 лв.

Описание

ОПИСАНИЕ

Хидрогеловите околоочни пачове са луксозна грижа и гарантират перфектна хидратация и изглаждане на деликатната кожа на околоочния контур.

Misoli Moist Moment Hydrogel Eye Patches с хиалуронова киселина и сквалан. Хиалуроновата киселина привлича влагата и помага да се свърже с кожата. Освен това поддържа влага за дълго време. Малките частици сквалан, извлечени от захарна тръстика, изпълват кожата с влага и укрепват кожната бариера.

Пачовете Misoli Moist Moment помагат при тъмни кръгове и подпухналост, фини линии и мимически бръчки. Пдходящи са както за жени, така и за мъже, всички типове кожа и възрасти. Използвайте ги след работа или преди сън, за да освежите кожата си и да намалите торбичките или тъмните кръгове. С натурални съставки, които осигуряват дълготраен хидратиращ ефект. Още с първото нанасяне ще забележите кожата си освежена и хидратирана.

Хидрогеловите пачове за очи misoli не съдържат консерванти като парабени, феноксиетанол и др. или предизвикващи алергични реакции парфюмни композиции!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “MISOLI Moist Moment Hydrogel Eye Patches”