CLINICCARE Energizing Hair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml

75.00 лв.

Описание

Комплект Шампоан + Балсам

ОПИСАНИЕ

Шампоан Енергизиращият шампоан за коса е уникална комбинация от активни съставки, специално предназначени да поддържат жизнеността на скалпа и да действат върху дисфункцията на фоликулите, за да се постигнат добри резултати против косопад

Енергизиращият шампоан за коса комбинира антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти. Той свързва стимулиращия ефект на растежа на косата с мощни овлажняващи свойства. Нежно почиства косата и скалпа, като оставя косата мека с приятна миризма. Communis Holoserica Extract, стимулира растежа на косата чрез регулиране на цикъла на косата и клетъчната пролиферация в космените фоликули. Пантенолът функционира като овлажнител, който увеличава водното съдържание на косата и подобрява еластичността.

Балсам

Балсамът за коса съдържа уникална комбинация от активни съставки за здрава и блестяща коса. Той съчетава успокояващите ефекти с антиоксидантните. Енергизиращият балсам за коса подхранва косата и скалпа и е научно разработен, за да допълва оздравителното действие на енергизиращия шампоан за коса.

Поддържа здрав скалп

Подхранва и изглажда косата

Предпазва от вредното влияние на околната среда

Използвайте след шампоан

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “CLINICCARE Energizing Hair Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml”