Hydrafacial – комплексната терапия за перфектна кожа

Hydrafacial® е иновативна грижа за кожата, която е помогнала на милиони хора по света да постигнат по-младежки вид без бръчки и освежен външен вид.

Клиентите, търсещи това вълнуващо ново, революционно лечение за подмладяване на кожата, могат да очакват редица предимства по време и след процедурата. От по-чиста и гладка кожа до дълготраен сияен блясък, който ще ви даде така необходимото повишаване на увереността,

Hydrafacial е отлична възможност да помогнете за възстановяване на естествения младежки вид и красота на кожата ви.Hydrafacial са особено ефективни за тези, които се борят с акне и признаци на стареене, включително бръчки, марионетни линии, фини линии и пачи крак. С патентована система 4 в 1 Vortex Technology, системата Hydrafacial има капацитета да изпълнява многобройни почистващи и подмладяващи функции за лице, всичко това в едно лечение.

Процедурата включва следните процеси: Почистване на кожата – един от основните предимства на процедурата Hydrafacial е дълбоко почистващият компонент. Технологията Hydrafacial се предлага с почистваща част Vortex, която по същество изсмуква цялата мръсотия, масло и други замърсявания от повърхността на кожата ви, особено в областта на челото, Т-зоната и брадичката. Комбинация от млечна киселина и глюкозамин HCI заедно с водорасли (които са богати на антиоксиданти) се използва за почистване, кондициониране и овлажняване на кожата за оптимални резултати. По принцип това е като по-малко инвазивна и много по-задоволителна версия на микродермабразиото.

Третата стъпка в процедурата включва използването на по-силен накрайник, подобен на засмукване, заедно с Beta-HD за внимателно и цялостно извличане на дълбоко проникнали кожни замърсявания, включително мръсотия, масло, грим, черни точки и себум от вашите отворени пори. Докато това се случва, устройството едновременно освобождава хидратиращ екстракт от мед заедно с екстракт от цветя на spiraea ulmaria, който успокоява кожата и предотвратява болката или дискомфорта.

Инфузии на серум Четвъртата и последна стъпка в процедурата включва нанасяне на серумни инфузии върху кожата. По същество това е смес от пептиди (мед, цинк и магнезий), хиалуронова киселина за хидратиране и изглаждане на кожата ви и антиоксиданти (екстракти от зелен чай и семена от конски кестен) за защита на кожата от увреждания и замърсявания. Хората от почти всички възрасти и етапи от живота – от юноши, изпитващи акне, до възрастни на средна възраст, развиващи бръчки и фини линии, до възрастни хора, борещи се със слънчеви петна и хлътнала кожа – всички те могат да се възползват от това лечение.
Клиентите могат да направят процедурата по време на обедните си почивки на работа и след това да продължат през останалата част от деня си, чувствайки се добре отпочинали, подмладени и уверени. Средно хидрофациалните процедури могат да бъдат завършени в рамките на 30 минути или по-малко, но някои клиенти може да предпочетат да изберат по-дълго лечение в зависимост от нуждите си.Дълготраен ефект Без каквато и да е намеса, резултатите могат да продължат до няколко седмици. За поддържане на дългосрочни резултати се препоръчва клиентите да се подлагат на процедури с Hydrafacial поне веднъж месечно. Основната цел е разкриване на здрава и красива кожа

Можете да закупите процедурата директно от нашият сайт https://estetikata.com/produkt/hydrafacial-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%84%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%bd/

или директно да запазите час на 0877089152

Записване на час на 0877089152

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *