Радиочестотен лифтинг за тяло

Радиочестотната (RF) терапия, наричана още радиочестотно стягане на кожата, е нехирургичен метод за стягане на кожата ви. Процедурата включва използване на енергийни вълни за загряване на дълбокия слой на кожата ви, известен като вашата дерма. Тази топлина стимулира производството на колаген. Колагенът е най-често срещаният протеин в тялото ви. Той създава рамката на вашата кожа и придава на кожата й нейната твърдост. С напредването на възрастта вашите клетки произвеждат по-малко колаген, което води до отпусната кожа и бръчки. Отпуснатостта на кожата се появява около 35-40-годишна възраст, когато количеството и качеството на вашия колаген започват да намаляват.

RF терапията се използва от 2001 г. за борба с отпуснатата кожа и признаците на стареене. В тази статия ще разгледаме как работи тази козметична терапия и какви потенциални ползи има за вашата кожа. Как работи радиочестотната терапия за стягане на кожата Thermalift беше първият тип RF, достъпен за стягане на кожата, но сега много компании предлагат подобна технология. Някои от най-често срещаните видове системи в Съединените щати включват: Exilis Дълбока радиочестота Термаж Терми Всеки тип технология работи по един и същи начин. RF вълните загряват дълбокия слой на кожата ви до между 122 и 167°F (50–75°C). Проучвания от Trusted Source са установили, че поддържането на температура над 115°F (46°C) за повече от 3 минути кара тялото ви да освобождава протеини от топлинен шок. Тези протеини стимулират тялото ви да създава нови колагенови влакна. Процедурата обикновено отнема по-малко от час и трябва да е почти безболезнена. Може да се класифицира като нискоенергийна или високоенергийна в зависимост от количеството освободена енергия. Рентгеновите и гама лъчите са примери за високоенергийно излъчване, докато радиочестотните вълни се считат за нискоенергийни.

Потенциални ползи Основните предимства на радиочестотната терапия са стягане на кожата ви и премахване на бръчките. Въпреки това, RF терапията може също да помогне в борбата с увреждането от слънцето поради способността си да стимулира производството на колаген. Борба с увреждането от слънцето Излагането на ултравиолетови (UV) лъчи може да доведе до разрушаване и дезорганизация на колагеновите влакна в кожата ви.

Контуриране на тялото RF терапията може да помогне за стягане на отпуснатата кожа на тялото ви, като стимулира производството на колаген.

Можете да закупите процедурата директно от нашият сайт

Или да запазите час директно на телефон 0877089152

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *