ЛИПОЛАЗЕР

Laser Lipo е новаторска терапия за оформяне на тялото, предлагаща неинвазивно решение за; стягане на кожата, оформяне на тялото и намаляване на целулита. Няма болка или прекъсване и можете дори да имате сесия в обедната си почивка. Безболезненото лечение помага за намаляване на мастните клетки и работи за образуването на нов колаген; повдигане и стягане на кожата с невероятни дълготрайни резултати.

Това клинично доказано, неинвазивно лазерно лечение прониква в кожата, за да се насочи селективно към мастните клетки отдолу, оставяйки кръвоносните съдове, нервите и другите тъкани незасегнати. Когато мастните клетки абсорбират енергията от лазерите, те освобождават глицерол и свободни мастни киселини. Безвредното съдържание на мастни клетки след това се отстранява от тялото чрез лимфен дренаж, което дава резултати, които се подобряват с времето.

Самата процедура е с продължителност около 30 минути.

Ще видите незабавен резултат след лечението. Резултатите ще продължат да се подобряват в продължение на 2-4 седмици. За оптимални резултати се препоръчва серия от 8 процедури.

Уверете се, че третираната зона е напълно измита и няма грим, лосиони или лекарства. Опитайте се да избягвате алкохола 24 часа преди лечението. Уведомете ни, ако наскоро сте били на антибиотици или ако е имало някакви промени с вашите лекарства.

Можете да закупите процедурата директно от нашият сайт

или да запазите час директно на телефон 0877089152

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *