кОГАТО МЕ ПИТАТ ЗА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОЗМЕТИКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ skeyndor

Скейндор е марка висок клас испанска, професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 година близо до Барселона, Испания. През своите 50 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.

Скейндор е любима марка на множество звезди от световна величина, сред които е и испанското кралско семейство.

Своите резултати и позиции Скейндор защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следейки и улавяйки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията, които посредством собствен R&D център непосредствено включва с производствения процес.

Испанска професионална козметика предлагаща богата гама от решения за третиране на различни проблеми на кожата на лицето и тялото. Идеята, която Скейндор въплътява във всеки свой продукт от вече четиридесет години е създаването на професионална козметика, която да отговори и на най-високите изисквания на своите клиенти. В продължение на 40 години, лабораториите на Скейндор неуморно изследват над 200 комбинации и нови екстракти на година. Ето откъде заслужено идва и името Skeyndor Scientific skin care. Отличени многократно за иновативните вещества и техники в направата на продуктите, днес със Скейндор работят едни от най-реномираните вериги хотели и спа центрове.

За поръчки на продукти от марката директно кликнете в полето.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *