Какво трябва да знаете за ултразвуковата кавитация

Ултразвуковата или ултразвукова кавитация е използването на ултразвукова технология за разграждане на мастните клетки под кожата. Това е нехирургичен метод за намаляване на целулита и локализираните мазнини.Тази процедура включва прилагане на натиск върху мастните клетки чрез ултразвукови вибрации. Налягането е достатъчно високо, за да накара мастните клетки да се разпаднат в течна форма. След това тялото може да се отърве от него като отпадък чрез урината ви.Разградените мастни клетки отиват от тялото в черния дроб, където се изхвърлят като отпадъци. Този метод на лечение се използва заедно с други програми за отслабване, за да помогне за премахване на излишните мазнини. Това е предпочитан метод пред други инвазивни процедури за елиминиране на телесни мазнини.

Как работи?Ултразвуковата кавитация тонизира тялото с помощта на радиочестоти и нискочестотни ултразвукови вълни. Тези вълни образуват мехурчета около мастните натрупвания под кожата. След това мехурчетата се пукат, разбивайки мастните натрупвания в интерстициалната и лимфната система, където се дренират. Мастните натрупвания се превръщат в глицерол и свободни мастни киселини. След това глицеролът се използва повторно от тялото, докато свободните мастни киселини пътуват до черния дроб и се изхвърлят като отпадъци.

Колко време продължават сесиите с ултразвукова кавитация? Тъй като процедурата е персонализирана според индивидуалните нужди, за някои може да отнеме повече време, отколкото за други. Стандартното лечение обаче трябва да бъде завършено с една до три сесии с две седмици между всяка сесия в зависимост от лечението.

Кои части на тялото са най-добри за ултразвукова кавитация? Ултразвуковата кавитация работи най-добре върху части с локализирана мазнина. Такива области включват корема, хълбоците, бедрата, бедрата и горната част на ръцете.

Ултразвуковата кавитация намалява мастните натрупвания в тялото, от които е трудно да се отървете, като спортувате сами. Тази процедура обаче не може да се използва самостоятелно за лечение на отслабване. Ултразвуковата кавитация е най-подходяща за намаляване на целулита и мастните мазнини. Това подобрява формата и контура на тялото и намалява обиколката.

Следните лица не трябва да се подлагат на процедурата: Бременни и кърмачки Лица с кожна гънка под 2 см Инфекция или възпаление в областта, където ще се извършва процедурата Лица с анамнеза за злокачествени заболявания Хора със сърдечен пейсмейкър или други метални импланти Лица с нарушения на кръвосъсирването или приемащи лекарства, които влияят на кръвосъсирването Лица със сериозни медицински състояния като диабет и остеопороза Ултразвуковата кавитация е безопасна процедура, одобрена от FDA. Тъй като процедурата е неинвазивна, не е необходим престой. Унищожените мастни клетки не растат отново. Резултатите от ултразвуковата кавитация могат да бъдат трайни при продължителни дейности за поддържане на теглото.

Ултразвуковата кавитация не трябва да се използва като заместител на физическите упражнения. Правенето на редовни упражнения е по-ефективно за намаляване на телесното тегло и риска от развитие на коронарни заболявания.

Трябва да продължите да консумирате здравословна и балансирана диета и да получавате достатъчно течности след като се подложите на ултразвукова кавитация. Помислете за нискокалорична диета, като ядете по-малко въглехидрати и храни с нисък гликемичен индекс (напр. плодове и зеленчуци).

Можете да закупите процедурата директно от нашия сайт

Или директно да запишете час на 0877089152

Title

Subtitle

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *