Иглена мезотерапия с мезопистолет

Все повече дами, а и господа предпочитат мезотерапията пред останалите методи за решаване на кожни проблеми на тялото от типа на: целулит, отпусната кожа, стрии и др. За разлика от останалите методи, интрадермалното въвеждане на активни вещества / под формата на мезококтейли / дава прецизност, сигурност и лесна достъпност на пациентите, като в същото време е щадяща и високо ефективна, тъй като чрез микроубожданията директно в кожните словеве сме сигурни, че активните вещества са попаднали на точното място, без да сме засегнали околни тъкани.

Процедурите с мезопистолет са доста по-безболезнени, бързи и безопасни от мануалните /ръчни/ методи за убождания по тялото. При работа с мезопистолет оператора контролира единствено позицията на мезопистолета останалите параметри като: дълбочина на убождания, количество на разтвора за един бод, както и секундите в които иглата е в кожата са предварително настроени, според зоната и препарата, който ще използваме.

Процедурите направени с мезопистолет и то от ранга на Pistor Elance, който е най-висок клас медицински мезопистолет, сертифициран и подложен на всевъзможни тестове за качество и безопасност, предлага на пациентите, изключително бърза и ефективна процедура без странични действия и възстановителни периоди. С Pistor Eliance въвеждането на продукта е автоматизирано и изключително прецизно. Апаратът позволява на терапевта да определи дълбочината на проникване на продукта и микроубожданията да са абсолютно еднакви.

Хубавото на интрадермалната процедура с Pistor Elance е, че може да се прилага във всички сезони без ограничение / разбира се като спазваме правилото 24 ч. след процедура да не се излагаме на пряка слънчева светлина/. Също така, процедурата е подходяща за всички възрасти от подрастващи /16+/ до по- възрастни дами и господа /70+/ с различни кожни проблеми. Например лятото е сезон в който кожата ни се дехидратира, исушава и изтощава, и тогава е изключителнио подходящо да се приложи мезококтейл, за разлика от останалите методи като: като лазери, пилинги, аблативни апарати и др. за които трябва да чакате подходящ сезон / есен-зима/.

Мезотерапията е единственият метод, чрез който се достига до проблемните луковици на косъма и ако те са в покой, мощно ги стимулира. Методът има две практики:

Иглената мезотерапия се прилага превантивно срещу отпускане на млада и зряла кожа, суха и дехидратирана кожа, мазна и с широки пори кожа, срещу двойна брадичка, заглаждане на фини бръчки.

Процедурата се извършва с професионален мезопистолет с вакуум, без странични ефекти, видим резултат, регулируема дълбочина на инжектиране и с технология против обратен поток на серума.

Освен кожата на лицето с мезопистолета могат да се извършват и антицелулитни процедури и процедури за премахване на стрии (стига да не саот прекалено дълго време), като за целта се инжектират специални серуми и 9-касетъчни игли.

Манипулациите извървани с мезопистолета не са болезнени и не се налаг използване на анестетичен крем.

Времетраенето на процедурата е 30-40 минути без маска и около час с маска.

Иновационна продуктова линия, усъвършенствани коктейли за мезотерапия.

Всеки коктейл се стерилизира самостоятелно с високотехнологични процеси, сравними с тези използвани във фармацията.

Всеки продукт представлява мезо коктейл, богат на пептиди, биомиметични пептиди, хиалуронова киселина, витамини и аминокиселини.

Стъпките на терапията: тонизиране и почистване на кожата с тоалетно мляко дезинфекция и подготовка на кожата, инжектиране на серум, нанасяне на крем с висок защитен фактор.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *